Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΟΥΤΙΕΝ!

Αυτό και αν είναι ένα θέμα! Πόσες ώρες κι αν δεν έχουμε περάσει σε δοκιμαστήρια προσπαθώντας να βρούμε το κατάλληλο νούμερο σουτιέν; Αυτό που υποστηρίζει το στήθος με την καλύτερη εφαρμογή ή αυτό που αναδυκνύει το καλύτερό μας... εαυτό!Πόσα κινέζικα έχουμε ακούσει από τις πωλήτριες για νούμερα και cups χωρίς να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς είναι!
Το σουτιέν όμως , στηθόδεσμος στα ελληνικά, δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση! Συγκεκριμένα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση! Είναι πολύ σημαντικό για την υγεία του γυναικείου στήθους, το σωστό νούμερο στηθοδέσμου, ώστε να αγκαλιάζει περιμετρικά το στήθος, χωρίς να το πιέζει ενώ πρέπει να το υποστηρίζει σωστά για να προσφέρει άνεση και σωστή κυκλοφορία του αίματος χωρίς να δημιουργεί φλεγμονές, εγκαύματα κ άλλους μικροτραυματισμούς.
Είτε πρόκειται για μικρό ή μεγάλο στήθος, ή άνεση και η ελευθερία κινήσεων βασίζεται στην κατάλληλη εφαρμογή και το σωστό νούμερο είναι το ίδιο σημαντικό για όλα τα μεγέθη σχήματα!
Επιπλόν, σε περίπτωση που θέλετε να ενισχύσετε λίγο ή πολύ τα προσόντα σας, πρέπει να το κάνετε με τον πιο σωστό και άνετο τρόπο, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό και ομοιόμορφο!
Μια πρώτη γεύση στην ακατανόητη γλώσσα των σουτιέν είναι ότι τα γράμματα συμβολίζουν την cup που ταιριάζει στο στήθος σας ςνώ τα νούμερα το μήκος που ταιριάζει στην πλάτη σας. Για παράδειγμα το 75 D, ένα πολύ κοινό νούμερο στην Ελλάδα, σημαίνει πως το στήθος είναι cup D και η πλάτη 75.
Βέβαια δεν είναι τόσο απλό καθώς υπάρχουν Νούμερα Ισπανικά, Αγγλικά,Ευρπαϊκά, κλπ....

Εδώ θα βρείτε σουτιέν που ταιριάζουν σε όλες σε σχέδια απίθανα και τιμές που ξεκινούν από τα 10Ευρώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου